Do Německa na lékařské ošetření

Doba čtení: 1 minuta

Lékařské ošetření v Německu

Německé kliniky mají vynikající pověst u mnoha pacientů po celém světě. Německo je obzvláště populární jako cíl lékařské turistiky v Rusku a zemích SNS, stejně jako ve východní Evropě obecně. Ale mnoho pacientů na Arabském poloostrově a v Asii také upřednostňuje léčbu v Německu. Lidé z Ruska a Kazachstánu stále představují největší skupinu zahraničních pacientů na německém trhu zdravotní péče, největší nárůst však lze pozorovat u skupiny pacientů ze států Perského zálivu.

Následující oblasti medicíny jsou v Německu obzvláště populární:

  • Kardiologie
  • Neurologie
  • Zubní lékařství
  • Ortopedie
  • Oftalmologie

V těchto oblastech často není možné, aby se pacientům ve svých domovských zemích poskytovalo vysoce kvalitní lékařské ošetření. Kromě toho má německé zdravotnictví mnoho mezinárodně uznávaných ústavů a ​​specialistů v různých oborech. Ve srovnání se spolkovými zeměmi má Berlín, Bavorsko a Severní Porýní-Vestfálsko prospěch zejména z přílivu zahraničních pacientů.

Zur medizinischen Behandlung nach Deutschland fliegen

Aktuální studie Vědeckého ústavu soukromého zdravotního pojištění (WIP) potvrzuje tuto vynikající pověst německého zdravotního systému.

To není překvapující, protože v Německu pacient má v evropském srovnání nejkratší čekací doby, nejrychlejší přístup k inovativním léčivům, svobodnou volbu lékaře a rozsáhlý katalog nabízených služeb. I z našich mnohaletých zkušeností můžeme pouze potvrdit současné výsledky studie.

Oblíbené destinace pro léčbu v Německu

Kromě krátkodobých repatriací ze zahraničí organizujeme značný počet sanitních letů pro lékařské ošetření do Německa. Většina našich pacientů v této oblasti by chtěla být ošetřena na velkých a dobře známých klinikách, jako je Charité nebo Německé srdeční centrum v Berlíně, Klinikum rechts der Isar a Německé srdeční centrum (Mnichov).

Pokud jde o vysoce specializovanou léčbu dětí, oblíbenou destinací našich pacientů je také dětská klinika Asklepios Sankt Augustin s mnoha odbornými odděleními a německé dětské srdeční centrum. Kromě mnoha známých univerzitních klinik jsou u našich zákazníků velmi oblíbené i známé soukromé kliniky v Düsseldorfu, Mnichově, Berlíně, Heidelbergu atd. Abychom mohli v Německu podstoupit vysoce kvalitní lékařské ošetření, není nutné směřovat do velkých metropolitních oblastí se světoznámými klinikami: úroveň služeb v této zemi je obecně vysoká.

Zorganizujeme vaši léčbu v Německu

Bez ohledu na to, zda chcete letět do Německa kvůli onkologickým onemocněním, srdečním problémům nebo ortopedické léčbě: Potřebujete spolehlivý a zkušený kontakt, který nejen organizuje přepravu pacientů, ale také se osobně postará o všechny starosti a dotazy.

Pokud byste chtěli být ošetřeni v Německu, je nejlepší kontaktovat přímo Centrum pro sanitní lety. Převezmeme váš sanitní transport do Německa – i ve velmi krátkém čase. V případě potřeby vám můžeme nabídnout službu „z postele do postele“ a pomoc s formalitami při vstupu. Na požádání vám rádi zorganizujeme pobyt na klinice podle vašeho výběru a postaráme se o komunikaci s pracovníky kliniky.

Kontaktujte nás

Nerozumíte něčemu nebo nám chcete zaslat nezávazný dotaz? Pak nás můžete zkontaktovat každý den nonstop.

Kontaktujte nás